-
Horčičné semienka žlté BIO
Jednotka: 120 gŽltá horčica je označovaná tiež za bielu a v našich zemepisných šírkach sa používa k nakladaniu, marinádam a k výrobe bielej horčice. Je obľúbenou koreninou v juhoindickej kuchyni. Opražené semienka veľmi dobre chutia na rybe alebo zelenine. Okrem toho sú súčasťou rôznych curry-pást a koreniacich zmesí.
-
Horká čokoláda s lavanduľou
Jednotka: 45 gČokoláda s omamnou vôňou a chuťou príjemne horkej čokolády s esenciami pravej levanule. Jej jemné tóny pocítite už pri otvorení a sprevádzajú vás počas celého pôžitku.
Príjemná chuť a vôňa levandule u Vás zotrváva ešte aj po niekoľkých minútach.
-
-
-
-
Hríby BIO
Jednotka: 25 gChutné sú ako súčasť hubového ragout, polievok alebo omáčok.
-
Hrozienka sultánky BIO
Jednotka: 100 gSušené plody viniča hroznorodého v biokvalite. Chutné sú samotné, možno ich ale použiť aj pri pečení a varení. Majú výraznú sladkú chuť, ktorá je silnejšia ako u ostatných druhov hrozienok.
-
Huby sušené Judášovo ucho
Jednotka: 50 gČierna ázijská huba, ktorá sa používa do mnohých jedál vegetariánskych, alebo aj mäsitých.
-
Huby sušené shiitake
Jednotka: 50 gSušená huba Húževnatec jedlý – Shii-ta-ke (Lentinus edodes). Má silnú korenenú chuť a výraznú vôňu. Vo svete je značne obľúbená pre svoje široké využitie v kuchyni.
-
Hummus – cícerová nátierka s paradajkami a údenou soľou BIO
Jednotka: 230 gHummus s paradajkami a údenou soľou so sezamovou pastou tahini v biokvalite. Podáva sa ako samostatné jedlom príloha k hlavnému jedlu alebo dip k zelenine. Základnou ingredienciou je cícer, ktorý je obľúbený pre svoj vysoký obsah bielkovín.
-
Hummus zmes na nátierky BIO
Jednotka: 200 gSypká zmes na prípravu hummusu. Hummus je arabská pochúťka, ktorej základnou ingredienciou je cícer. Podáva sa ako samostatné jedlo, omáčka alebo príloha k hlavnému jedlu.
-
Hummus- nátierka cícerová chrumkavá BIO
Jednotka: 230 gChrumkavý hummus v biokvalite, so sezamovou pastou tahini. Podáva sa ako samostatné jedlo, príloha k hlavnému jedlu alebo dip k zelenine. Základnou ingredienciou je cícer, ktorý je obľúbený pre svoj vysoký obsah bielkovín.