Žltá horčica je označovaná tiež za bielu a v našich zemepisných šírkach sa používa k nakladaniu, marinádam a k výrobe bielej horčice. Je obľúbenou koreninou v juhoindickej kuchyni. Opražené semienka veľmi dobre chutia na rybe alebo zelenine. Okrem toho sú súčasťou rôznych curry-pást a koreniacich zmesí.
Čokoláda s omamnou vôňou a chuťou príjemne horkej čokolády s esenciami pravej levanule. Jej jemné tóny pocítite už pri otvorení a sprevádzajú vás počas celého pôžitku.
Príjemná chuť a vôňa levandule u Vás zotrváva ešte aj po niekoľkých minútach.
Sušené plody viniča hroznorodého v biokvalite. Chutné sú samotné, možno ich ale použiť aj pri pečení a varení. Majú výraznú sladkú chuť, ktorá je silnejšia ako u ostatných druhov hrozienok.
Sušená huba Húževnatec jedlý – Shii-ta-ke (Lentinus edodes). Má silnú korenenú chuť a výraznú vôňu. Vo svete je značne obľúbená pre svoje široké využitie v kuchyni.
Hummus s paradajkami a údenou soľou so sezamovou pastou tahini v biokvalite. Podáva sa ako samostatné jedlom príloha k hlavnému jedlu alebo dip k zelenine. Základnou ingredienciou je cícer, ktorý je obľúbený pre svoj vysoký obsah bielkovín.
Sypká zmes na prípravu hummusu. Hummus je arabská pochúťka, ktorej základnou ingredienciou je cícer. Podáva sa ako samostatné jedlo, omáčka alebo príloha k hlavnému jedlu.
Chrumkavý hummus v biokvalite, so sezamovou pastou tahini. Podáva sa ako samostatné jedlo, príloha k hlavnému jedlu alebo dip k zelenine. Základnou ingredienciou je cícer, ktorý je obľúbený pre svoj vysoký obsah bielkovín.