SALSA – chilli omáčka s charakteristickou chuťou papriky, rajčín (pálivosť 30 – 40 tis. SHU). Má univerzálne použitie do polievok, omáčok, k mäsu, syrom.
Vegánsky výrobok, náhrada mäsa na báze pšeničných bielkovín. Neobsahuje sóju. Môžete z neho pripraviť nakrájaním cordon blue , pomletím bolonské špagety alebo nasekaním hoci aj perkelt. Spôsob použitia je obmedzený len fantáziou.
Čierny sezam nelúpaný v biokvalite. Je chuťovo výraznejší než svetlý. Môžete ho pridať do šalátov, jogurtov, kaší alebo sušienok. Často sa využíva aj v ázijskej kuchyni.
Sezamové semienko je vhodné na sladké i slané pečenie, ako posýpka na kaše, jogurty a šaláty. Rozdrvením so soľou tvorí gomasio, ktoré skrášli a dochutí jednoduché každodenné jedlá.
Sezamové semienko je vhodný na sladké i slané pečenie, ako posýpka na kaše, jogurty a šaláty. Rozdrvením so soľou tvorí gomasio, ktoré skrášli a dochutí jednoduché každodenné jedlá.
Shoyu je tradičná sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla. Má výraznú arómu a ľahko sladkastú chuť. V malom množstve prehĺbi a zvýrazní chuť akéhokoľvek pokrmu.
Prírodný sirup zo šťavy a cukru, bez konzervantov. Vyrobené z čistej šťavy z červených ríbezlí a cukru, bez konzervantov, sterilizované len krátkym zahriatím.