Zvrchu kvasené svetlé kvasinkové pivo, nefiltrované a nepasterizované. Prípadný zákal a usadenina sú prirodzeným javom remeselného piva. Servírovacia teplota je v rozmedzí 10 – 12°C.
Vyvážená chuť pečených pohánkových vločiek, ľanových a slnečnicových semienok a kokosu, ktorú si môžete doplniť pridaním čerstvého alebo sušeného ovocia.
Výborný pomocník pri pečení, Vaše cesto bude odľahčené a nadýchané. Pomôže Vám pripraviť skvelé bábovky, muffiny alebo sušienky. Prášok do pečiva neobsahuje fosfáty. Nakyprenie zaistí vínny kameň a jedlá sóda.
Kypriaci prášok do perníka bezlepkový a v biokvalite. Vhodný pre celiatikov aj pre spotrebiteľov so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Neobsahuje fosfáty.
Šumivé víno slamovo žltej farby. Kvetinovo ovocná aróma pripomína agátové kvety, vistériu, divé jablko a horský med. Chuť je svieža, ľahká a živá, jednoduchá a rafinovaná. Perlenie je jemné a trvalé. Víno v bio-kvalite.
Pšeno je dobre stráviteľné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové. V kuchyni má veľmi široké využitie a jeho príprava je jednoduchá. Je vhodné ku sladkému i slanému.
Kvalitný čokoládový puding v biokvalite vhodný aj pre bezlepkovú diétu. Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov.