-
Ovsené müsli tradičné
Jednotka: 350 gVyvážená chuť pečených ovsených vločiek, ľanových a slnečnicových semienok a kokosu, ktorú si môžete doplniť pridaním čerstvého alebo sušeného ovocia.
-
-
-
Paprika mletá sladká
Jednotka: 200 gMletá sladká paprika je kráľovnou kuchyne. Najlepší kuchári si potrpia na jej kvalite. Tú našu si určite obľúbite! Mletá sladká paprika ovplyvňuje chuť, vôňu a farbu pokrmu.
-
Paprika mletá údená
Jednotka: 200 gMletá paprika je kráľovnou kuchyne. Najlepší kuchári si potrpia na jej kvalite. Údená mletá paprika sa líši od tradičnej sladkej papriky dymovou vôňou a chuťou ako po údení. Vyrába sa údením paprikových luskov a následným pomletím. Má úžasnú vôňu, krásnu farbu a lahodí oku aj jazyku. Určite ju vyskúšajte!
-
Para orechy BIO
Jednotka: 100 gČerstvé para orechy v bio kvalite sú krémovo biele a majú sladkú chuť. Dajú sa jesť samotné alebo ich môžete zakomponovať do sladkých aj slaných pokrmov. Orechy je možné pražiť, namáčať a dokonca aj nakladať.
-
Paradajky sušené BIO
Jednotka: 100 gSušené paradajky poslúžia v kuchyni ako všestranný pomocník. Vylepšíte s nimi svoje obľúbené jedlá – kuskus, zemiakovú kašu, hummus, guacamole … Alebo sú výborné len tak, keď máte chuť na sladké. Zaliate horúcou vodou ľahko zmäknú.
-
Spracovaná zelenina, Spracované ovocie a zelenina, Stredomorská, Trvanlivé potraviny, Zahraničná kuchyňa
Paradajky sušené v olivovom oleji BIO
Jednotka: 250 mlSušené bio paradajky svojou delikátnou chuťou uspokoja aj toho najnáročnejšieho gurmána. Na rozdiel od iných značiek neužíva spoločnosť pri sušení plodov tekutý parafín a paradajky nie sú sírené.
-
Pasta Wasabi
Jednotka: 43 gSALSA – chilli omáčka s charakteristickou chuťou papriky, rajčín (pálivosť 30 – 40 tis. SHU).
-
-
Píniové oriešky
Jednotka: 50 gJedlé semienka borovice pínie. Sú mäkké a krémové. Vhodné na prípravu masla alebo pesta. Majú sladkastú maslovú chuť.
-
Pivo FORGACH
Jednotka: 750 mlZvrchu kvasené svetlé kvasinkové pivo, nefiltrované a nepasterizované. Prípadný zákal a usadenina sú prirodzeným javom remeselného piva. Servírovacia teplota je v rozmedzí 10 – 12°C.