Nori je najpopulárnejšia zo všetkých druhov rias. Dá sa rýchlo a ľahko upraviť a dá sa mnohostranne použiť. Na základe svojej jemnej arómy je pre nováčikov pravdepodobne najlepšia a to predovšetkým chuťou. Táto jemnosť vychádza z jej miesta rastu, v chránených úzkych zálivoch blízko pobrežia, kde čerstvá voda z riek zmierňuje obsah soli v morskej vode.
Nefiltrovaný a tepelne neošetrovaný jablčný ocot v bio kvalite sa vyrába v Hoštětíne kvasením jablčného vína z vlastných zdrojov. Vyrába sa bez pridania kvasiniek či baktérií octového kvasenia. Tepelne neupravený.
Kokosový olej je snehobiely tuk, vyrábaný prvým lisovaním za studena. Ide o raw výrobok. Má kokosovú vôňu a vašim pokrmom dodá príjemnú arómu. Výborne znáša vysoké teploty. Kokosový olej je tiež skvelým pomocníkom pri starostlivosti o telo a vlasy.
Extra panenský olivový olej v bio kvalite. Je vhodný sa do šalátov, zálievok alebo dresingov. Dá sa z neho dokonca vyrobiť olejový zábal na vysušené vlasy.
Sezamový olej svetložltej farby a príjemnej orieškovej chuti v biokvalite lisovaný za studena. Vhodný do studenej kuchyne, na dochutenie alebo ako masážny olej. Tradičná súčasť ázijských receptov.
Má priaznivý vplyv na funkciu srdca a ciev, na hladinu cholesterolu, na pečeň, žlčník a zažívací systém. Chráni pred srdcovo- cievnymi ochoreniami, spomaľuje starnutie buniek a zvyšuje imunitu. Pôsobí na funkciu mozgu, zlepšuje pamäť, zvyšuje koncentráciu. Vďaka vysokému obsahu železa je vhodný pri liečbe anémie.
Veľmi chutná kombinácia orieškov a čokolády. Samostatné telo je obohatené o lieskovcový krém a pre chrumkavý pôžitok sú do čokolády pridané mandle a mandľové lupienky.
Čokoláda je jemne sladká, príjemne lahodná, s bohatou orieškovou chuťou.