Mandle v biokvalite majú typickú jemnú sladkú chuť, takže sa dajú jesť samostatne, alebo z nich môžete pripraviť sladké dobroty, kokteily a exotické špeciality. Mandle sú vhodné aj na výrobu domáceho mandľového mlieka.
Nori je najrozšírenejšia morská riasa predovšetkým vďaka svojej výbornej chuti. Riasy môžete jesť samotné alebo s nimi obohatiť polievku či šalát. Sú prirodzene bezlepkové a vhodné pre vegetariánov.
Wakame je veľmi blízka riase Kombu, v niektorých receptoch môže Kombu nahradiť. Riasy môžete jesť samotné alebo s nimi obohatiť polievku či šalát. Sú prirodzene bezlepkové a vhodné pre vegetariánov a vegánov.
Nori je najpopulárnejšia zo všetkých druhov rias. Dá sa rýchlo a ľahko upraviť a dá sa mnohostranne použiť. Na základe svojej jemnej arómy je pre nováčikov pravdepodobne najlepšia a to predovšetkým chuťou. Táto jemnosť vychádza z jej miesta rastu, v chránených úzkych zálivoch blízko pobrežia, kde čerstvá voda z riek zmierňuje obsah soli v morskej vode.
Nefiltrovaný a tepelne neošetrovaný jablčný ocot v bio kvalite sa vyrába v Hoštětíne kvasením jablčného vína z vlastných zdrojov. Vyrába sa bez pridania kvasiniek či baktérií octového kvasenia. Tepelne neupravený.
Čerstvé para orechy v bio kvalite sú krémovo biele a majú sladkú chuť. Dajú sa jesť samotné alebo ich môžete zakomponovať do sladkých aj slaných pokrmov. Orechy je možné pražiť, namáčať a dokonca aj nakladať.