Nazýva sa fazuľa, ale je príbuzná skôr mungu. Môžete ju namočiť a potom variť. Používa sa ako príloha, do šalátov, polievok a je vhodná aj do sladkých jedál. Má skvelú orieškovú chuť. Vychutnajte si ju v biokvalite.
Fazuľa mungo je výborná exotická strukovina so špecifickou vôňou. Ide o typickú súčasť indickej a čínskej kuchyne. Fazuľky sú chutné ako príloha, v šaláte alebo z nich možno pripraviť výbornú polievku.
Tieto vegánske BIO cukríky obsahujú len prírodné ovocné šťavy a príchute. Pri každom súste Vám v ústach doslova exploduje prírodná chuť pomaranča, grapefruitu, maliny, či ríbezle. Skvelú gumenú konzistenciu im dodáva len citrusový pektín, sú teda úplne bez želatíny.
Žltá horčica je označovaná tiež za bielu a v našich zemepisných šírkach sa používa k nakladaniu, marinádam a k výrobe bielej horčice. Je obľúbenou koreninou v juhoindickej kuchyni. Opražené semienka veľmi dobre chutia na rybe alebo zelenine. Okrem toho sú súčasťou rôznych curry-pást a koreniacich zmesí.