Prémiová a vo svete obľúbená foie gras (vykŕmená kačacia pečeň), ktorú dokonale vyzdvihuj chuť sladkého tokajského vína. Pomaly varené kusy kačacej pečene v kačacej masti spolu s tokajským vínom zaručujú prvotriedny zážitok z konzumácie.
Kačacia pečeň tvorí až 93% obsahu. Jedná sa o paštétu intenzívnej chuti s veľmi jemnou textúrou, bez emulgátorov a lepku.
Tieto vegánske BIO cukríky obsahujú len prírodné ovocné šťavy a príchute. Pri každom súste Vám v ústach doslova exploduje prírodná chuť pomaranča, grapefruitu, maliny, či ríbezle. Skvelú gumenú konzistenciu im dodáva len citrusový pektín, sú teda úplne bez želatíny.
Žltá horčica je označovaná tiež za bielu a v našich zemepisných šírkach sa používa k nakladaniu, marinádam a k výrobe bielej horčice. Je obľúbenou koreninou v juhoindickej kuchyni. Opražené semienka veľmi dobre chutia na rybe alebo zelenine. Okrem toho sú súčasťou rôznych curry-pást a koreniacich zmesí.
Čokoláda s omamnou vôňou a chuťou príjemne horkej čokolády s esenciami pravej levanule. Jej jemné tóny pocítite už pri otvorení a sprevádzajú vás počas celého pôžitku.
Príjemná chuť a vôňa levandule u Vás zotrváva ešte aj po niekoľkých minútach.
Sušené plody viniča hroznorodého v biokvalite. Chutné sú samotné, možno ich ale použiť aj pri pečení a varení. Majú výraznú sladkú chuť, ktorá je silnejšia ako u ostatných druhov hrozienok.