-
Olej olivový extra panenský BIO
Jednotka: 500 mlExtra panenský olivový olej v bio kvalite. Je vhodný sa do šalátov, zálievok alebo dresingov. Dá sa z neho dokonca vyrobiť olejový zábal na vysušené vlasy.
-
Olej sezamový BIO
Jednotka: 200 mlSezamový olej svetložltej farby a príjemnej orieškovej chuti v biokvalite lisovaný za studena. Vhodný do studenej kuchyne, na dochutenie alebo ako masážny olej. Tradičná súčasť ázijských receptov.
-
Olej z vlašských orechov
Jednotka: 0,25 lMá priaznivý vplyv na funkciu srdca a ciev, na hladinu cholesterolu, na pečeň, žlčník a zažívací systém. Chráni pred srdcovo- cievnymi ochoreniami, spomaľuje starnutie buniek a zvyšuje imunitu. Pôsobí na funkciu mozgu, zlepšuje pamäť, zvyšuje koncentráciu. Vďaka vysokému obsahu železa je vhodný pri liečbe anémie.
Je využiteľný v studenej kuchyni.
-
Oriešková čokoláda s mandľami
Jednotka: 45 gVeľmi chutná kombinácia orieškov a čokolády. Samostatné telo je obohatené o lieskovcový krém a pre chrumkavý pôžitok sú do čokolády pridané mandle a mandľové lupienky.
Čokoláda je jemne sladká, príjemne lahodná, s bohatou orieškovou chuťou.
-
Original Slovenská medovina
Jednotka: 0,75 lOriginal Slovenská medovina je čistá prírodná medovina vyrobená z najlepších druhov slovenského medu – lipy, lesného medu, čiernej maliny a vybraných druhov lúčneho medu. Táto medovina v sebe spája liečivé účinky a výnimočnosť chuti a vône vybraných druhov medu.
-
-
Ovčí údený syr
Jednotka: 200 gMierne zaúdený plnotučný polomäkký čerstvý ovčí syr.
-
Ovčia parenica neúdená
Jednotka: 110 gPlnotučný polotvrdý parený nezrejúci ovčí syr.
-
Ovčia parenica údená
Jednotka: 150 gÚdený plnotučný polotvrdý parený nezrejúci ovčí syr.
-
Ovčia žinčica
Jednotka: 500 mlChladený nápoj vyrobený zo srvátky z ovčieho mlieka.
-
Ovocné snejky jablko
Jednotka: 45 gRučne vyrobené sušené ovocné kože bez pridaného cukru a konzervačných látok. Obsahujú prírodné cukry.
-
Ovocné snejky jablko – jahoda
Jednotka: 45 gRučne vyrobené sušené ovocné kože bez pridaného cukru a konzervačných látok. Obsahujú prírodné cukry.