Ryžový sirup je obľúbený pre svoju neutrálnu chuť a všestranné použitie. Dá sa použiť úplne univerzálne, hlavne na pečenie. Vychutnať si ho môžete trebárs s jogurtom a orieškami. Hodí sa na osladenie kaší, nákypov, chrumkavej granoly.
Slnečnicové semienka majú príjemnú orieškovú chuť. Sú lúpané a ich použitie je veľmi univerzálne. Vyrobíte si z nich maslo, mlieko alebo trebárs syr. Sú výborné do šalátov, príloh, pečiva či kaše.
Priaznivo ovplyvňuje srdcovo- cievny systém, hladinu cholesterolu v krvi, ukľudňuje sliznice v tráviacom trakte, stimuluje metabolizmus, činnosť štítnej žľazy, pomáha pri nervových ochoreniach, je bohatý na vitamín E, čím podporuje vyživovanie pokožky.
Je využiteľný najmä v studenej a teplej kuchyni (do 130˚C).
Priaznivo ovplyvňuje srdcovo- cievny systém, hladinu cholesterolu v krvi, ukľudňuje sliznice v tráviacom trakte, stimuluje metabolizmus, činnosť štítnej žľazy, pomáha pri nervových ochoreniach, je bohatý na vitamín E, čím podporuje vyživovanie pokožky.
Je využiteľný najmä v studenej a teplej kuchyni (do 130˚C).
Slowtella je jemný krém z čerstvo pražených výberových lieskovcov (66%) a kvalitného BIO kakaa z Peru. Je pomaly a šetrne vyrobená na Slovensku. Neobsahuje palmový olej. Je bez mlieka a dokonca bez sójového lecitínu. Prisladená je len jemne cukrom z kokosových kvetov z Indonézie.