Prirodzene bezlepková kukuričná múka v biokvalite. Pripravíte z nej polentu alebo tortilly. Možno ju tiež pridať do cesta na odľahčenie, alebo s ňou obalovať, zahusťovať polievky a omáčky.
Esenciálna surovina na výrobu pravých francúzskych makróniek alebo pre všetkých zástancov paleo stravovacieho štýlu. Vhodná aj na prípravu iných cukroviniek, tort, alebo nápojov. V biokvalie.
Ryžová múka je prirodzene bezlepková. Má široké využitie v kuchyni samotne, ale aj v kombinácii s ďalšími typmi múky. Je veľmi dobrým zahusťovadlom. Zvyšuje objem a pojivosť (bezlepkových) zmesí.
Celozrnná špaldová múka sa od bežnej múky líši obsahom otrúb. Má široké využitie v kuchyni. Vhodná na pečenie, vyprážanie, napríklad aj na prípravu varených príloh.
Kokosový nápoj sa vyznačuje jemnou a lahodnou chuťou. Neobsahuje laktózu, lepok ani kazeín. Vhodný na pitie, zalievanie cereálnych raňajok, na prípravu rôznych pokrmov a kokteilov. Ideálny do ázijských receptov a letných kokteilov. Jednoduchá a rýchla príprava.
Instantný nápoj z pohánkovej múky sa vyznačuje jemnou chuťou. Vhodný k priamej konzumácii, zalievaniu cereálnych raňajok, príprave pokrmov a koktailov. Ľahká a rýchla príprava. Neobsahuje laktózu ani lepok.
Ryžovo-kokosový nápoj v biokvalite ako alternatíva mlieka. Úplne vegánsky výrobok, ktorý neobsahuje laktózu ani lepok. Má ľahkú jemnú chuť a bielu farbu. Vhodný aj pre teplú kuchyňu.
Ryžový nápoj s kalciom ako alternatíva mlieka. Úplne vegánsky výrobok, ktorý neobsahuje laktózu ani lepok. Má ľahkú jemnú chuť, je redší a má bielu farbu. Obsahuje vápenitú morskú riasu. Vhodný aj pre teplú kuchyňu. V biokvalite.
Ryžový nápoj v biokvalite ako alternatíva mliek. Úplne vegánsky výrobok, ktorý neobsahuje laktózu ani lepok. Má ľahkú jemnú chuť, je redší a má bielu farbu. Vhodný aj pre teplú kuchyňu.
Typická chuť pomaranča a zázvoru v klasickom spracovaní ako džem. Džem je sladený len ovocnou šťavou. Chutiť vám bude nie len ráno na pečive, ale aj zakomponovaný v dezertoch.