Vegánsky výrobok, náhrada mäsa na báze pšeničných bielkovín. Neobsahuje sóju. Môžete z neho pripraviť nakrájaním cordon blue , pomletím bolonské špagety alebo nasekaním hoci aj perkelt. Spôsob použitia je obmedzený len fantáziou.
Čierny sezam nelúpaný v biokvalite. Je chuťovo výraznejší než svetlý. Môžete ho pridať do šalátov, jogurtov, kaší alebo sušienok. Často sa využíva aj v ázijskej kuchyni.
Sezamové semienko je vhodné na sladké i slané pečenie, ako posýpka na kaše, jogurty a šaláty. Rozdrvením so soľou tvorí gomasio, ktoré skrášli a dochutí jednoduché každodenné jedlá.
Sezamové semienko je vhodný na sladké i slané pečenie, ako posýpka na kaše, jogurty a šaláty. Rozdrvením so soľou tvorí gomasio, ktoré skrášli a dochutí jednoduché každodenné jedlá.
Shoyu je tradičná sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla. Má výraznú arómu a ľahko sladkastú chuť. V malom množstve prehĺbi a zvýrazní chuť akéhokoľvek pokrmu.
Javorový sirup má špecifickú, celkom výraznú chuť a vôňu, málinko pripomína karamel. Tradične sa s ním dochucujú lievance a palacinky, ale použite ho všade tam, kam chcete dodať jeho špecifickú chuť – kaše na raňajky, dezerty, domáca granola, nápoje, na pečenie.
Ryžový sirup je obľúbený pre svoju neutrálnu chuť a všestranné použitie. Dá sa použiť úplne univerzálne, hlavne na pečenie. Vychutnať si ho môžete trebárs s jogurtom a orieškami. Hodí sa na osladenie kaší, nákypov, chrumkavej granoly.