-
Saturejka BIO
Jednotka: 20 gSaturejka je vhodná do strukovinových pokrmov, zeleninových polievok.
-
Sedliacke korenie na zemiaky BIO
Jednotka: 25 gVýborne sa hodí na dochutenie pečených zemiakov.
-
Seitan natural
Jednotka: 400 gVegánsky výrobok, náhrada mäsa na báze pšeničných bielkovín. Neobsahuje sóju. Môžete z neho pripraviť nakrájaním cordon blue , pomletím bolonské špagety alebo nasekaním hoci aj perkelt. Spôsob použitia je obmedzený len fantáziou.
-
Sezam čierny nelúpaný BIO
Jednotka: 100 gČierny sezam nelúpaný v biokvalite. Je chuťovo výraznejší než svetlý. Môžete ho pridať do šalátov, jogurtov, kaší alebo sušienok. Často sa využíva aj v ázijskej kuchyni.
-
Sezam lúpaný BIO
Jednotka: 100 gSezamové semienko je vhodné na sladké i slané pečenie, ako posýpka na kaše, jogurty a šaláty. Rozdrvením so soľou tvorí gomasio, ktoré skrášli a dochutí jednoduché každodenné jedlá.
-
Sezam nelúpaný BIO
Jednotka: 100 gSezamové semienko je vhodný na sladké i slané pečenie, ako posýpka na kaše, jogurty a šaláty. Rozdrvením so soľou tvorí gomasio, ktoré skrášli a dochutí jednoduché každodenné jedlá.
-
Shimeji biele
Jednotka: 150 gČerstvé, tepelne neupravené huby Shimeji majú krásnu orieškovo – kvasnicovú vôňu. Dajú sa pripraviť na všetky možné spôsoby.
-
Shimeji hnedé
Jednotka: 150 gČerstvé, tepelne neupravené huby Shimeji majú krásnu orieškovo – kvasnicovú vôňu. Dajú sa pripraviť na všetky možné spôsoby.
-
Shoyu sójová omáčka BIO
Jednotka: 200 mlShoyu je tradičná sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla. Má výraznú arómu a ľahko sladkastú chuť. V malom množstve prehĺbi a zvýrazní chuť akéhokoľvek pokrmu.
-
Sirup javorový Grade C BIO
Jednotka: 250 mlJavorový sirup má špecifickú, celkom výraznú chuť a vôňu, málinko pripomína karamel. Tradične sa s ním dochucujú lievance a palacinky, ale použite ho všade tam, kam chcete dodať jeho špecifickú chuť – kaše na raňajky, dezerty, domáca granola, nápoje, na pečenie.
-
Sirup ryžový BIO
Jednotka: 250 mlRyžový sirup je obľúbený pre svoju neutrálnu chuť a všestranné použitie. Dá sa použiť úplne univerzálne, hlavne na pečenie. Vychutnať si ho môžete trebárs s jogurtom a orieškami. Hodí sa na osladenie kaší, nákypov, chrumkavej granoly.
-