Nori je najrozšírenejšia morská riasa predovšetkým vďaka svojej výbornej chuti. Riasy môžete jesť samotné alebo s nimi obohatiť polievku či šalát. Sú prirodzene bezlepkové a vhodné pre vegetariánov.
Wakame je veľmi blízka riase Kombu, v niektorých receptoch môže Kombu nahradiť. Riasy môžete jesť samotné alebo s nimi obohatiť polievku či šalát. Sú prirodzene bezlepkové a vhodné pre vegetariánov a vegánov.
Kokosová múka s využitím v slanej aj sladkej kuchyni alebo pre všetkých zástancov paleo stravovacieho štýlu. Má jemne sladkastú chuť a vôňu. Krásne prevonia muffiny, zákusky aj palacinky. Zahustí polievky, omáčky a lahodne ochutí vaše pokrmy. Neobsahuje lepok a je tiež vhodná aj pre celiatikov. Vychutnajte si ju v biokvalite.
Prirodzene bezlepková kukuričná múka v biokvalite. Pripravíte z nej polentu alebo tortilly. Možno ju tiež pridať do cesta na odľahčenie, alebo s ňou obalovať, zahusťovať polievky a omáčky.
Esenciálna surovina na výrobu pravých francúzskych makróniek alebo pre všetkých zástancov paleo stravovacieho štýlu. Vhodná aj na prípravu iných cukroviniek, tort, alebo nápojov. V biokvalie.
Ryžová múka je prirodzene bezlepková. Má široké využitie v kuchyni samotne, ale aj v kombinácii s ďalšími typmi múky. Je veľmi dobrým zahusťovadlom. Zvyšuje objem a pojivosť (bezlepkových) zmesí.
Celozrnná špaldová múka sa od bežnej múky líši obsahom otrúb. Má široké využitie v kuchyni. Vhodná na pečenie, vyprážanie, napríklad aj na prípravu varených príloh.
Kokosový nápoj sa vyznačuje jemnou a lahodnou chuťou. Neobsahuje laktózu, lepok ani kazeín. Vhodný na pitie, zalievanie cereálnych raňajok, na prípravu rôznych pokrmov a kokteilov. Ideálny do ázijských receptov a letných kokteilov. Jednoduchá a rýchla príprava.