Shoyu je tradičná sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla. Má výraznú arómu a ľahko sladkastú chuť. V malom množstve prehĺbi a zvýrazní chuť akéhokoľvek pokrmu.
Prírodný sirup zo šťavy a cukru, bez konzervantov. Vyrobené z čistej šťavy z červených ríbezlí a cukru, bez konzervantov, sterilizované len krátkym zahriatím.
Prírodný sirup zo šťavy a cukru, bez konzervantov. Vyrobené z čistej šťavy z čiernych ríbezlí a cukru, bez konzervantov, sterilizované len krátkym zahriatím.
Javorový sirup má špecifickú, celkom výraznú chuť a vôňu, málinko pripomína karamel. Tradične sa s ním dochucujú lievance a palacinky, ale použite ho všade tam, kam chcete dodať jeho špecifickú chuť – kaše na raňajky, dezerty, domáca granola, nápoje, na pečenie.
Sirup je vyrobený z čerstvých kanadských čučoriedok a jedlej levandule. Vďaka jednoduchosti zloženia si vás sirup získa nielen svojou chuťou, ale aj známou príjemnou vôňou.
Ryžový sirup je obľúbený pre svoju neutrálnu chuť a všestranné použitie. Dá sa použiť úplne univerzálne, hlavne na pečenie. Vychutnať si ho môžete trebárs s jogurtom a orieškami. Hodí sa na osladenie kaší, nákypov, chrumkavej granoly.