Mletá sladká paprika je kráľovnou kuchyne. Najlepší kuchári si potrpia na jej kvalite. Tú našu si určite obľúbite! Mletá sladká paprika ovplyvňuje chuť, vôňu a farbu pokrmu.
Mletá paprika je kráľovnou kuchyne. Najlepší kuchári si potrpia na jej kvalite. Údená mletá paprika sa líši od tradičnej sladkej papriky dymovou vôňou a chuťou ako po údení. Vyrába sa údením paprikových luskov a následným pomletím. Má úžasnú vôňu, krásnu farbu a lahodí oku aj jazyku. Určite ju vyskúšajte!
Čerstvé para orechy v bio kvalite sú krémovo biele a majú sladkú chuť. Dajú sa jesť samotné alebo ich môžete zakomponovať do sladkých aj slaných pokrmov. Orechy je možné pražiť, namáčať a dokonca aj nakladať.
Sušené paradajky poslúžia v kuchyni ako všestranný pomocník. Vylepšíte s nimi svoje obľúbené jedlá – kuskus, zemiakovú kašu, hummus, guacamole … Alebo sú výborné len tak, keď máte chuť na sladké. Zaliate horúcou vodou ľahko zmäknú.
Sušené bio paradajky svojou delikátnou chuťou uspokoja aj toho najnáročnejšieho gurmána. Na rozdiel od iných značiek neužíva spoločnosť pri sušení plodov tekutý parafín a paradajky nie sú sírené.
Pastovaný med je ideálny na pečivo, pretože nesteká a pritom zostáva mäkký a vláčny.
Pastovaný med je prírodný kvetový med, v ktorom zostávajú neporušené všetky biologicky aktívne látky ako sú enzýmy, vitamíny a minerálne látky.
Pečené kačacie stehná v čučoriedkovej omáčke si získajú každého milovníka kačaciny. Vychutnajte si poctivú a jemnú kačacinu bez dlhého pečenia a siahnite po tejto kačacej Hotovke. Spojenie sladkých čučoriedok a slanej kačaciny je dochutené do posledného detailu. Objednajte, zohrejte a presvedčte sa sami.
Zvrchu kvasené svetlé kvasinkové pivo, nefiltrované a nepasterizované. Prípadný zákal a usadenina sú prirodzeným javom remeselného piva. Servírovacia teplota je v rozmedzí 10 – 12°C.
Zvrchu kvasené svetlé kvasinkové pivo, nefiltrované a nepasterizované. Prípadný zákal a usadenina sú prirodzeným javom remeselného piva. Servírovacia teplota je v rozmedzí 10 – 12°C.