Borievka, známa aj ako jalovec je obľúbeným korením stredoeurópskej kuchyne. Jemná drevito-sladká chuť sa spojuje tiež s borovičkou a ginom. Borievka je dobrým kontrastom k mäsu, predovšetkým ku zverine.
Jedovatý škorpión je omáčka s najvyšším stupňom pálivosti podľa obsahu kapsaicínu. Jeho ingredienciami sú najsilnejšie papričky Dragon Breath a Carolina reaper. Obsahujú až 2 400 000 SHU. Spojenie chutí jahôd a rajčín prináša na trh zatiaľ nepoznaný zážitok o ktorom sa môžete presvedčiť už aj vy sami.
Sladká jahoda sa yznačuje príjemnou sladkou chuťou jahôd a silou karibských papričiek scot bonnet.
Sladká jahoda skvele doladí chuť mäsa, syrov, hranoliek alebo nachos a vytvorí tak z obyčajného pokrmu ohnivejší a zaručene chutnejší zážitok. Obsahuje aj kusy jahôd.
Výraznú chuť marhúľ podčiarkuje asi najznámejšia čili paprika Habanero orange o sile 300 000SHU. V porovnaní so Sladkou jahodou je konzistencia jemnejšia a bez kúskov ovocia.