-
Rasca celá BIO
Unit: 60 gJedno z najrozšírenejších korenín našej kuchyne. Používa sa na ochutenie pečiva, polievok, omáčok.
-
Rasca mletá BIO
Unit: 60 gJedno z najrozšírenejších korenín našej kuchyne. Používa sa na ochutenie pečiva, polievok, omáčok.
-
Rebríček obyčajný
Unit: 40 gMenštruačné problémy, zlepšenie trávenia, žlčníkové bolesti.
-
Repkový olej
Unit: 0,5 lPriaznivo ovplyvňuje srdcovo- cievny systém, krvný tlak, hladinu cholesterolu v krvi, pôsobí na pamäť, svaly, červené krvinky, ako aj na metabolizmus, trávenie, zrak, pomáha proti starnutiu a celkovo podporuje zdravý vzhľad organizmu (spomaľuje starnutie, pôsobí na vlasy, nechty a pomáha pri kožných ochoreniach).
Má jemnú maslovo- orieškovú chuť. Je všestranne využiteľný v studenej a teplej kuchyni (do 180˚C).
-
Repkový olej
Unit: 1 lPriaznivo ovplyvňuje srdcovo- cievny systém, krvný tlak, hladinu cholesterolu v krvi, pôsobí na pamäť, svaly, červené krvinky, ako aj na metabolizmus, trávenie, zrak, pomáha proti starnutiu a celkovo podporuje zdravý vzhľad organizmu (spomaľuje starnutie, pôsobí na vlasy, nechty a pomáha pri kožných ochoreniach).
Má jemnú maslovo- orieškovú chuť. Je všestranne využiteľný v studenej a teplej kuchyni (do 180˚C).
-
-
Ríbezľa čierna BIO
Unit: 330 mlOchutnajte výnimočnú BIO šťavu z ríbezle čiernej, ktorá má úžasne hustú konzistenciu. Vynikajúco sa hodí na osvieženie jedálnička ako rýchla ovocná desiata či olovrant, ktorý so sebou ľahko vezmete do práce či školy. Aj raňajky môžete začať s ríbezľou, keď si s ňou dochutíte raňajkovú kašu, prípadne jogurt. V lete by bol hriech z nej nespraviť domácu zmrzlinu alebo nanuk. Alebo keď ste smädný, môžete si ju zriediť aj s čistou vodou.
-
Ríbezlák barrique
Unit: 0,75 lPolosladké víno z čiernych ríbezlí. Plná chuť je ešte zvýraznená zrením v barikových sudoch.
-
-
-
Rozmarín BIO
Unit: 25 gRozmarín ochutí jedlá a povzbudzuje organizmus. Používa sa na ochutenie rybích špecialít, zveriny, šalátov a omáčok.
-