-
Prírodný čistiaci sprej na ruky
Unit: 250 mlÚčinná látka etanol + výber silíc-éterických olejov, v prípade nedostupnosti vody nahrádza umývanie rúk, po jeho použití sa nemusíte báť infekcie.
-
Propolisová tinktúra
Unit: 25 mlPropolisová tinktúra má protizápalové, antibakteriálne a anestetické účinky na organizmus. Je na vonkajšie i na vnútorné použitie.
-
Propolisový balzam na pery gulička
Unit: 5 gPrírodné ošetrenie pre krásne pery. Regeneruje, hydratuje a chráni. Vonia jemne po vanilke a makadamiovom oleji.
-
Prosecco Biologico
Unit: 0,75 lŠumivé víno slamovo žltej farby. Kvetinovo ovocná aróma pripomína agátové kvety, vistériu, divé jablko a horský med. Chuť je svieža, ľahká a živá, jednoduchá a rafinovaná. Perlenie je jemné a trvalé. Víno v bio-kvalite. -
Pšeno BIO
Unit: 500 gPšeno je dobre stráviteľné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové. V kuchyni má veľmi široké využitie a jeho príprava je jednoduchá. Je vhodné ku sladkému i slanému.
-
-
Puding čokoládový bezlepkový BIO
Unit: 40 gKvalitný čokoládový puding v biokvalite vhodný aj pre bezlepkovú diétu. Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov.
-
Puding jahodový bezlepkový BIO
Unit: 40 gKvalitný jahodový puding v biokvalite vhodný aj pre bezlepkovú diétu. Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov.
-
Puding marhuľový s kúskami ovocia bezlepkový BIO
Unit: 40 gKvalitný jahodový puding v biokvalite vhodný aj pre bezlepkovú diétu. Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov.
-
Pyré gaštanové BIO
Unit: 325 gGaštanové pyré v biokvalite, neobsahuje lepok. Výborné na prípravu tortových krémov či do makrónok.
-
Quinoa BIO
Unit: 500 gQuinoa je svieža a ľahká alternatíva ryže či inej prílohy. Pripravíte ju za chvíľku a v kuchyni má široké využitie (prílohy, šaláty, plnky, nákypy).
-
Rakytníkový čaj BIO
Unit: 50 gBIO sypaný čaj, zmes šetrne sušených plodov, listov a jemných konárikov rakytníka rešetliakovitého.