Paštéta Kačacia pečienka v masti je tu všetkých, ktorí milujú jednoduché ale zároveň chutné dobroty. Doplnená je len o základné koreniny, ktoré podčiarknu jej dokonalú chuť.
Kardamóm sa pridáva do kávy, čajov, do vianočného pečiva a ovocných zákuskov. Kardamón sa tradične používa v ayurvéde pre priaznivé účinky na organizmus.
Spolu so šafránom a vanilkou patrí kardamón medzi tri najdrahšie korenia na svete.
Karob je zaujímavou alternatívou čokolády v biokvalite. Tmavý je viac pražený než svetlý. Široké využitie v kuchyni podobne ako klasické kakao. Vytvoríte z neho pečené i nepečené dezerty, domácu nutellu alebo tradičné sladkosti.
Karob je zaujímavou alternatívou čokolády v biokvalite. Tmavý je viac pražený než svetlý. Široké využitie v kuchyni podobne ako klasické kakao. Vytvoríte z neho pečené i nepečené dezerty, domácu nutellu alebo tradičné sladkosti.
Extra panenský olivový olej v bio kvalite. Je vhodný sa do šalátov, zálievok alebo dresingov. Dá sa z neho dokonca vyrobiť olejový zábal na vysušené vlasy.