Nazýva sa fazuľa, ale je príbuzná skôr mungu. Môžete ju namočiť a potom variť. Používa sa ako príloha, do šalátov, polievok a je vhodná aj do sladkých jedál. Má skvelú orieškovú chuť. Vychutnajte si ju v biokvalite.
Fazuľa maslová je druh veľkej fazule. Po uvarení chutí ako jedlé gaštany. Obsahuje veľa železa, vápnika, draslíka, vitamínu C a vitamínov skupiny B. Patrí medzi superpotraviny.
Frankovka Rosé je ľahké, svieže víno, ktoré vás prekvapí svojou ovocnou chuťou. Dominuje sladkosť jahôd, ktorú dotvárajú jemné kyselinky s výraznou chuťou.
Tieto vegánske BIO cukríky obsahujú len prírodné ovocné šťavy a príchute. Pri každom súste Vám v ústach doslova exploduje prírodná chuť pomaranča, grapefruitu, maliny, či ríbezle. Skvelú gumenú konzistenciu im dodáva len citrusový pektín, sú teda úplne bez želatíny.