Prirodzene bezlepková kukuričná múka v biokvalite. Pripravíte z nej polentu alebo tortilly. Možno ju tiež pridať do cesta na odľahčenie, alebo s ňou obalovať, zahusťovať polievky a omáčky.
Esenciálna surovina na výrobu pravých francúzskych makróniek alebo pre všetkých zástancov paleo stravovacieho štýlu. Vhodná aj na prípravu iných cukroviniek, tort, alebo nápojov. V biokvalie.
Ryžová múka je prirodzene bezlepková. Má široké využitie v kuchyni samotne, ale aj v kombinácii s ďalšími typmi múky. Je veľmi dobrým zahusťovadlom. Zvyšuje objem a pojivosť (bezlepkových) zmesí.
Celozrnná špaldová múka sa od bežnej múky líši obsahom otrúb. Má široké využitie v kuchyni. Vhodná na pečenie, vyprážanie, napríklad aj na prípravu varených príloh.
Mletá sladká paprika je kráľovnou kuchyne. Najlepší kuchári si potrpia na jej kvalite. Tú našu si určite obľúbite! Mletá sladká paprika ovplyvňuje chuť, vôňu a farbu pokrmu.
Mletá paprika je kráľovnou kuchyne. Najlepší kuchári si potrpia na jej kvalite. Údená mletá paprika sa líši od tradičnej sladkej papriky dymovou vôňou a chuťou ako po údení. Vyrába sa údením paprikových luskov a následným pomletím. Má úžasnú vôňu, krásnu farbu a lahodí oku aj jazyku. Určite ju vyskúšajte!
Výborný pomocník pri pečení, Vaše cesto bude odľahčené a nadýchané. Pomôže Vám pripraviť skvelé bábovky, muffiny alebo sušienky. Prášok do pečiva neobsahuje fosfáty. Nakyprenie zaistí vínny kameň a jedlá sóda.
Kypriaci prášok do perníka bezlepkový a v biokvalite. Vhodný pre celiatikov aj pre spotrebiteľov so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Neobsahuje fosfáty.
Kvalitný čokoládový puding v biokvalite vhodný aj pre bezlepkovú diétu. Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov.