Tradičná pasta z pražených sezamových semienok. Neobsahuje pridanú soľ, možno ju využiť naslano aj nasladko. Vhodná do rôznych nátierok, koktailov, krémov, zeleninových zmesí, ázijských jedál a ako dip.
Tekvicové jadierka bez šupky Naturál sú bez tepelnej úpravy a bez soli. Sušia sa na veľkoplošných sušičkách pri nízkej teplote, aby si zachovali výživové hodnoty.
Tekvicové jadierka bez šupky nesolené sú pražené bez tuku. Ich chuť je jemne oriešková. Sú výživné, chrumkavé, vynikajúce ako zdravá maškrta k filmu alebo dobrej knihe. Majú orieškovú chuť. Sú zdravou alternatívou rôznych čipsov plných soli a nezdravých tukov.
Výživné, chrumkavé, vynikajúce ako zdravá maškrta k filmu alebo dobrej knihe. Tekvicové jadierka bez šupky sú pražené bez tuku s morskou soľou. Majú orieškovú chuť. Sú zdravou alternatívou rôznych čipsov plných soli a nezdravých tukov.
Čerstvé výživné tekvicové jadierka so šupkou bez soli sa pražia do orieškovej chuti. Sú vynikajúcou zdravou maškrtou k nápojom. Lúskanie jadierok zo šupky pôsobí antistresovo. Vymeňte čipsy za tekvicové jadierka a počas chvíľ relaxu urobíte aj niečo pre svoje zdravie.
Tekvicové jadierka so šupkou sú pražené do orieškovej chuti. Sú solené morskou soľou. Pravidelnou konzumáciou tekvicových jadierok podporujete svoje zdravie. Obsahujú veľké množstvo vlákniny a vitamínov. Pôsobia antidepresívne a podporujú kvalitný spánok. Sú vynikajúcou pochúťkou k nápojom.
Pomáha pri problémoch s prostatou a s vysokým krvným tlakom, znižuje hladinu cholesterolu krvi, chráni cievy a srdcovo- cievny systém, má antioxidačný účinok, zlepšuje kvalitu vlasov, pokožky a nechtov, bieli starecké škvrny. Je výborný prostriedok proti črevným parazitom, má detoxikačné účinky a posilňuje imunitu.
Tekvicový olej Naturál je lisovaný z bezšupkových jadierok v naturálnom, teda surovom stave. Olej si tak ponecháva všetky výživné a zdraviu prospešné látky.
Sójový výrobok z genetický nemodifikovaných surovín, ktorý je skvelou náhradou mäsa. Vyzretý, vyprážaný a ochutený tempeh z prvotriednych bio surovín na všestranné kulinárske použitie ale i na priamu spotrebu. Tempeh je najkvalitnejší produkt zo všetkých sójových výrobkov, obsahujúci všetky aminokyseliny ako komplexná bielkovina. Pochádza z Indonézie.